Hvor meget bagage kan jeg have med?

Hvis du rejser i bil, er der ingen grænser for mængden af bagage, du kan have i dit køretøj,  da det forbliver i dit køretøj på vores bildæk.

 

For dig som rejser uden køretøj, har vi i Sverige, Tyskland og Danmark, ingen direkte begrænsning på det antal bagage, som du må have med, men du skal selv kunne bære det om bord.

 

Når du rejser mellem Storbritannien og EU, hvis du rejser til fods eller med tog og færge, kan du tage to stykker bagage, der vejer op til 20 kg i alt, ud over din håndbagage.

 

Passagerer, der rejser på en endagstur, kan medbringe et stykke bagage. Eventuel ekstra bagage vil blive pålagt gebyr efter vores skøn.

 

Håndbagage må ikke være større end 60 x 50 x 40 cm.  Hvis du rejser med bagage, der er større end dette, skal det tjekkes ind inden ombordstigning.  Din bagage vil blive opbevaret sikkert under overfarten og kan afhentes ved ankomsten til terminalen. Du har ikke adgang til din bagage under overfarten, så sørg for at fjerne alle nødvendige ting, før du tjekker den ind.

 

Når du rejser mellem Storbritannien og EU, er der begrænsninger for, hvad du kan tage med. Sørg for, at du er bekendt med disse regler inden rejsen.

Begrænsede varer for dem, der rejser til et EU-land fra Storbritannien.

Begrænsede varer til dem, der rejser til Storbritannien fra et EU-land.

Contact frequently asked question icon

Relaterede spørgsmål