Bemærk venligst

Bliv informeret, før du tager afsted. Få mere at vide om alle de seneste rejseråd samt adgangs- og testkrav for det sted, du rejser til

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Du får altid den bedste pris, når du reserverer din rejse direkte på vores hjemmeside. Kontanter modtages i vores rejsecentre, men det er billigere at reservere din billet online, via telefonen eller personligt.

 

Bemærk: Hvis du foretager en reservation i USA eller Australien, bedes du bruge vores internationale reservationsside.

 

Debet- og kreditkort

Vores netreservationssystem og kontaktcentre godtager følgende debet- og kreditkort:

Visa, Mastercard, Visa Debit, Mastercard Debit, UK Maestro (kun i Storbritannien), Eurocard (kun i Skandinavien). 

 

Fakturaer og rater

På vores svenske og danske hjemmeside kan du ligeledes betale via faktura og i rater i samarbejde med Captum Group AB. For at kunne betale med faktura eller i rater skal du være mindst 18 år, være bosiddende i Sverige og godkendes via kreditkontrollen, der gennemføres på tidspunktet for købet. 

 

Fakturaer; Hvis du betaler via en faktura, tilføjes et faktureringsgebyr på p.t. 39 SEK/25 DKK. Fakturaen sendes til dig via e-mail til den adresse, som du gav os på reservationstidspunktet. Fakturaen sendes straks efter købet og skal betales inden for 14 dage. Særlige betingelser gælder. 

 

Rater: Hvis du vælger dette på købstidspunktet, tilføjes et månedligt administrationsgebyr på p.t. 29 SEK/21 DKK og et oprettelsesgebyr i henhold til den ratebetalingsplan, som du har valgt. Faste ratebetalinger gælder kun for det aktuelle køb, og så længe du holder dig til den valgte plan. Hvis du vælger at betale et mindre beløb eller slet ikke betaler, overgår ratebetalingen til fleksible ratebetalinger. Fakturaen for ratebetalinger sendes via e-mail omkring d. 5. i hver måned med henvisning til alle de køb, som du har foretaget i løbet af måneden. Særlige betingelser gælder. 

 

Extra-point

Hvis du er Extra-medlem og har optjent point, som du kan bruge til at betale med, vises pointenes værdi under betalingsproceduren. Her kan du vælge at fratrække dette beløb og betale restbeløbet ved hjælp af en anden betalingsmetode. 

 

Elektroniske rejseværdibeviser

Elektroniske rejseværdibeviser kan anvendes under betalingsproceduren, hvor du kan indtaste din unikke værdibeviskode i det relevante felt. Hvis et restbeløb opstår, kan du vælge en anden betalingsmetode for at afslutte din reservation. 

Contact frequently asked question icon

Relaterede spørgsmål