Hvor længe før afrejse skal jeg tjekke ind?

Tjek-ind-tiderne varierer alt afhængigt af, hvilken færge du skal med og fra hvilken havn. Disse informationer står i din reservationsbekræftelse til din e-billet. 

 

Tjek-ind med et køretøj:

Passagerer, der rejser i et køretøj, skal følge skiltene til tjek-ind-banerne for køretøjer. Vis din e-billet og al anden relevant dokumentation til vores tjek-ind-medarbejdere, som gerne tjekker dig ind forud for din overfart. Når du er blevet tjekket ind, dirigerer de dig videre til den relevante bilbane, så du er klar til ombordstigning. 

 

Tjek-ind uden et køretøj: 

Gående passagerer kan tjekke ind i passagerterminalen ved en af vores skranker eller, hvor det er muligt, i en af vores selvbetjeningsterminaler. Hvis du tjekker ind via en selvbetjeningsterminal, skal du scanne stregkoden på din e-billet, hvorefter et boardingkort bliver printet ud til dig. Hvis du har brug for assistance på et hvilket som helst tidspunkt, hjælper en af vores medarbejdere dig gerne. 

Vær opmærksom på, at hvis du kommer for sent til tjek-ind, kan dette medføre, at din reservation bliver annulleret uden berettigelse til en refundering.

Passagerer skal ligeledes sørge for, at de har alle nødvendige rejsedokumenter og ID med (såsom pas og visum) forud for ankomst til havnen. Stena Line kan ikke drages til ansvar i tilfælde af, at en passager ikke er i stand til at indhente de tilladelser, der er påkrævet for rejser til et andet land.   

 

Tog- og færgepassagerer (Rail & Sail):

Hvis du har booket en tog- og færgebillet, bedes du være opmærksom på, at visse tog- og færgeservicer indbefatter tog, der ankommer efter sidste tjek-ind-tidspunkt. Passagererne kan være sikre på, at de stadig kan gå ombord. Hvis et tog er forsinket, venter færgen eventuelt på disse gående passagerer, og dette besluttes af kaptajnen.

 

På følgende ruter lukker tjek-ind 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt:

Kiel - Göteborg

Frederikshavn - Göteborg

Grenå - Halmstad

Fishguard - Rosslare

Holyhead - Dublin

Cairnryan - Belfast 

 

På følgende ruter lukker tjek-ind 45 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt:

Hoek van Holland - Harwich

Rosslare - Cherbourg

 

På følgende ruter skal tjek-ind ske senest 60 minutter før afrejse: 

Liverpool - Belfast

Gdynia - Karlskrona

Rostock - Trelleborg 

 

På følgende ruter skal tjek-ind ske senest 120 minutter før afrejse:

 Travemünde - Liepāja

Ventspils - Nynäshamn 

 

Cherbourg Havn

Tjek-ind lukker 45 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt. 

 

Göteborg (til Danmark) og Frederikshavn Havn

Tjek-ind åbner 60 minutter før afrejse for kørende passagerer og 45 minutter før afrejse for gående passagerer. Tjek-ind lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt. 

 

Göteborg Havn (til Kiel)

Tjek-ind åbner kl. 17.00 (mandag-fredag) og kl. 16.00 (lørdag og søndag) og lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt for gående passagerer og 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt for kørende passagerer. 

 

Kiel Havn

Tjek-ind åbner kl. 16.00 (mandag-fredag) og kl. 15.00 (lørdag og søndag) og lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt for gående passagerer og 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt for kørende passagerer. 

 

Halmstad Havn og Grenå Havn

Gående passagerer, der rejser fra Halmstad Havn: Tjek-ind åbner 75 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt og lukker 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt fra Halmstads Centralstation (OBS: ikke i Rejsecentrum), hvorefter en shuttlebus fra Stena Line afgår fra Centralstation til havnen for ombordstigning. Når bussen først har forladt stationen, kan den ikke stoppe på vejen for at tage flere passagerer med. 

Gående passagerer, der rejser fra Grenå Havn: Tjek-ind åbner 45 minutter før afrejse og lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt

Passagerer, der rejser i et køretøj fra Halmstad Havn eller Grenå Havn: Tjek-ind åbner 60 minutter før afrejse og lukker 30 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt.  

 

Trelleborg Havn og Rostock Havn

Tjek-ind lukker 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt.

 

Karlskrona Havn og Gdynia Havn

Tjek-ind lukker 60 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt. Grupper på over 20 personer skal tjekke ind senest 90 minutter før afrejse. 

Passagererne er forpligtede til at læse pas- og visumreglerne igennem før ankomst til havnen.  Stena Line kan ikke drages til ansvar i tilfælde af, at en passager ikke er i stand til at indhente tilladelse til at krydse grænsen. Du kan finde yderligere oplysninger på www.msz.gov.dk 

 

Nynäshamn Havn og Ventspils Havn

Tjek-ind lukker 120 minutter før det planlagte afrejsetidspunkt.

Contact frequently asked question icon

Relaterede spørgsmål