Færge til Hoek van Holland og Harwich

Sejl mellem England og Holland i luksus og med stil på færgerne Stena Britannica og Stena Hollandica. Harwich til Hoek van Holland er den mest direkte rute til Holland og Tyskland fra det sydlige England. Vælg mellem fire daglige overfarter med en overfartstid på kun 6 timer og 30 minutter.  Uanset, om du rejser på vores dagsrute eller sejler om natten, giver vores private en suite-kahytter fantastisk mulighed for afslapning. Vælg mellem en række forskellige spisesteder ombord på vores færger med menuer, der passer til alle. Opgrader til den eksklusive Stena Plus Lounge eller se en film i vores Movie Lounge. Glem ikke at gøre et kup i vores Duty Free Shop! Læn dig tilbage, slap af og nyd den direkte overfart mellem Holland og Storbritannien.

 

Harwich til Hoek van Holland – udforsk mere

At rejse til Hoek van Holland med færge giver dig mulighed for at nå de større byer i Holland, med Rotterdam i nærheden og Amsterdam og Haag kun en kort køretur derfra. Der er også gode transportforbindelser til resten af ​​Europa, så du kan tage en bilferie endnu længere væk, hvis du ønsker det. 

 

Udforsk Holland og andre steder

Efter en køretur på mindre end 40 minutter fra Hoek van Holland støder gæster på den historiske by Haag på Hollands vestkyst. Rejser du en smule længere væk end Haag, når du den middelalderlige hollandske by Utrecht. Byen tager besøgende til nye højder med sit smukke Domtårn, der kan prale af det ældste og højeste klokketårn i Holland. Efter lidt over 4 timers kørsel nordøst for Hoek van Holland vil besøgende befinde sig i hjertet af Hannover, en elegant by gennemsyret af historie.

 

Tag bilen fra Hoek van Holland til Harwich 

Ved at tage færgen til Harwich kan du udforske Englands smukke sydkyst med sine maleriske landsbyer og fantastiske udsigt. London venter bare på at blive udforsket med alt, hvad den har at byde på af kultur, historie, mad og underholdning. Storbyen ligger kun et par timers kørsel eller en kort togrejse væk. Hvis du planlægger at tage lidt længere væk, kan du udforske seværdigheder i Wales og det magiske Irland – Den grønne Ø. 

 

Besøg Englands sydkyst

Udforsk den solrige sydkyst i bil i byerne Cambridge, Norwich, Oxford og London, der alle er let tilgængelige.  Stop i de mange maleriske landsbyer undervejs, tag en svømmetur på en af strandene med blåt flag og mærk sandet mellem tæerne, besøg de mange steder fra UNESCO’s Verdensarvsliste, katedraler, kirker, paladser, slotte med mere. Tag en kort ferie eller en længere rejse – du kan være sikker på at nyde det.

 

Uden bagagegebyr kan du pakke alt, hvad du har brug for til din rejse, og tage på en bilferie med Stena Line.

Sejl mellem England og Holland i luksus og med stil på færgerne Stena Britannica og Stena Hollandica. Harwich til Hoek...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Britannica og Stena Hollandica

til Hoek van Holland og Harwich

Fra 537 kr. /Bil+1

Rute
Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
Færge
Status

Færgeruter

Ombord på Stena Britannica færgen vil du få en afslappende overfart på ruten mellem Hoek van Holland og Harwich. To overfarter tilbydes pr. dag, og uanset om det er på en dag- eller natoverfart, er private  en suite -kahytter med komfortable senge, TV og  badeværelse med bruser til rådighed. Der er masser af siddeområder på hele færgen, og en overdådig Stena Plus Lounge er tilgængelig for dem, der ønsker at opgradere. 

 

Der er masser af underholdning ombord med en Movie Lounge, gratis Wi-Fi, særlige områder for børn og teenagere samt yderligere aktiviteter i løbet af skoleferierne. The Duty Free Shop tilbyder et stort udvalg af gaver, bøger, magasiner, konfekture, kosmetik, dufte og drikkevarer og husk, at du kan få store besparelser på denne rute. 

 

Der er særligt fokus på mad og drikke ombord på denne færge. Vores afslappede familierestaurant har en omfattende menu med en række utrolige retter, som du kan nyde. I vores vinbar serverer vi et udvalg af nøje udvalgte fine vine og champagner. Alternativt kan du snuppe en øl, et glas vin eller en cocktail i vores hovedbar eller snuppe en kop kaffe i Coffee House. Der er lettere måltider og snacks i både Coffee House og hovedbaren. Når vejret tillader det, byder Deck Bar på den ultimative havudsigt.

Se Stena Britannica side

Om bord på færgen Stena Hollandica vil du opleve en afslappende overfart på ruten mellem Hoek van Holland og Harwich. To overfarter tilbydes pr. dag, og uanset om det er på en dag- eller natoverfart, er private  en suite -kahytter med komfortable senge, TV og  badeværelse med bruser til rådighed. Der er masser af siddeområder på hele færgen, og der er mulighed for at opgradere til den overdådige Stena Plus Lounge. 

 

Der er masser af underholdning ombord med en Movie Lounge, gratis Wi-Fi, børnelegeområde, Game Zone og yderligere aktiviteter i løbet af skoleferierne. The Duty Free Shop tilbyder et stort udvalg af gaver, bøger, magasiner, konfekture, kosmetik, dufte og nogle fantastiske besparelser på alkoholiske drikkevarer. 

 

Der er særligt fokus på mad og drikke på denne færge. Vælg fra en omfattende menu i vores familierestaurant. Vores vinbar har et udvalg af nøje udvalgte fine vine og champagner, og i vores hovedbar kan du snuppe en øl eller cocktail eller en cappuccino  i Coffee House. Der er lettere måltider og snacks tilgængelige i både Coffee House og hovedbaren. Når vejret tillader det, byder Deck Bar på den ultimative havudsigt.

Se Stena Hollandica side

Havnes beliggenheder

Vores internationale havn i Harwich ligger 85 km nordøst for London ved Essex-kysten. Den er lettilgængelig i bil, via A12 og A120, og med tog.

Se Harwich Havn side

Vores havn i Hoek van Holland ligger på den hollandske vestkyst, en kort køretur fra Rotterdam (30 km), Haag (20 km) og Amsterdam (85 km).

Se Hoek van Holland Havn side

Sejl med Stena Britannica og Stena Hollandica

til Hoek van Holland og Harwich

Fra 537 kr. /Bil+1

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.