Dublin Havn

Dublin Havn er et specialbygget anlæg til Stena Lines Superfærger. Stena Lines færgeterminal i Dublin ligger 6 km øst for Dublins centrum. Omfattende skiltning på alle hovedveje, der fører til havnen, giver tydelige kørselsvejledninger.

Billetter og reservationer

Image
Title
Billetter og reservationer

Toiletter

Image
Title
Toiletter

Puslerum

Image
Title
Puslerum

Passagerlounge

Image
Title
Passagerlounge

Salgsautomater

Image
Title
Salgsautomater

Wi-fi

Image
Title
Gratis wi-fi

Handicapassistance

Image
Title
Handicapassistance

Korttidsparkering (mod betaling)

Image
Title
Korttidsparkering (mod betaling)

Langtidsparkering (mod betaling)

Image
Title
Langtidsparkering (mod betaling)

Afsætningsområde

Image
Title
Afsætningsområde

Handicaptoiletter

Image
Title
Handicaptoiletter

Sted

GPS: 53,349866, -6,196624

 

Stena Lines færgeterminal i Dublin ligger 6 km øst for Dublins centrum. Omfattende skiltning på alle hovedveje, der fører til havnen, giver tydelige kørselsvejledninger.

 

Der er 30 parkeringspladser ved havnen:

• Korttidsparkering: 2 EUR pr. time (minimumspris 1 EUR)

• Daglig parkeringspris: 9 EUR pr. 24 timer (eller under 4 timer)

• Pris for langtidsparkering: 50 EUR pr. 7 dage

 

Korttidsparkering er tilgængelig uden for terminalbygningen. Billetter kan købes i parkeringsautomaten, der accepterer kredit-/betalingskort til betaling samt mønter, men ikke accepterer sedler. Sørg for, at din billet dækker varigheden af dit påtænkte ophold. Det er vigtigt at fremvise en gyldig parkeringsbillet på instrumentbrættet under hele dit ophold. Hvis du ikke gør det, kan det resultere i hjullås på dit køretøj. Hjullås på køretøj anvendes, og frigivelsesbøden er 80,00 EUR. Bemærk, at automaten kun accepterer EUR-mønter. Tabte billetter opkræves til fuld ugentlig sats.

 

Afgift for M50

M50 er en bomfri betalingsvej. Det betyder, at kameraer, der er placeret mellem kryds 6 og 7 på M50, scanner din nummerplade og opkræver vejafgiften af køretøjets ejer.

Det er nemt at betale for din tur på M50 – download M50 Quick Pay-appen på Android eller Apple, eller benyt eFlow.ie for at betale online.

Det er chaufførens ansvar at betale M50-vejafgifter inden kl. 20:00 dagen efter turen. Manglende betaling før fristen medfører en bøde, der pålægges køretøjets ejer.

Der er ingen direkte togforbindelse til Dublin Havn.

 

Der er et Luas Red Line-sporvognsstop ved 'The Point', som ligger overfor indgangen til Dublin Havn, men dette er 40 minutters gang (3,2 km) fra Stena Lines færgeterminal. Taxaer er tilgængelige.

Rejser fra Dublin til Holyhead

 

Passagerer til fods, der rejser på afgangene kl. 8:15, 14:45 og 20:30 fra Dublin, kan benytte sig af en busservice, der bringer dig fra centrum af Dublin til Stena Lines færgeterminal. Bussen afgår fra Westmoreland Street i centrum af Dublin kl. 7:00, 14:00 og 19:00.

Bemærk: Der er ingen busservice for passagerer, der afgår kl. 2:15 fra Dublin.

 

Rejser fra Holyhead til Dublin

 

Når du ankommer til Stena Line Terminal 2-bygningen i Dublin fra afgangene kl. 2:15, 9:00 eller 14:45 fra Holyhead, er der også en busservice, der fører dig til centrum af Dublin, og som stopper ved Connolly DART togstation og Westmoreland Street.

Bemærk: Der er ingen busservice for passagerer, der afgår kl. 20:30 fra Holyhead.

 

Billetpriser

Enkeltbillet for voksen: 3,50 EUR

Returbillet for voksen: 6,00 EUR

Enkeltbillet for barn: 2,00 EUR

Returbillet for barn: 3,00 EUR

 

Betaling kan foretages kontant (kun EUR) eller via Dublin Leap-kortet. Kredit- og betalingskort accepteres ikke.

 

For passagerer, der rejser fra Stena Lines færgeterminal i Dublin til centrum af Dublin; der er et ekstra busstoppested ved Heuston togstation. Billetprisen for at rejse til dette sted er 4,50 EUR for en enkeltbillet for voksne, og 3,00 EUR for en enkeltbillet for et barn.

Der er adskillige taxastationer i Dublin, herunder én ved Stena Lines færgeterminal, hvor du kan fange en taxa. Der er også tilgængelige onlinetjenester såsom Uber, Free Now og Bolt, samt adskillige opkaldstjenester såsom Dublin Dial a Cab (+353 1 80 80 800) eller NCR (+353 1 67 72 222).

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.