Bemærk venligst

Bliv informeret, før du tager afsted. Få mere at vide om alle de seneste rejseråd samt adgangs- og testkrav for det sted, du rejser til

Tag på et 36 timers minikrydstogt fra Sverige til Tyskland

Forkæl dig selv med et afslappende mini krydstogt med masser af plads og frisk luft, shopping med tilbud ombord og god mad. Et minikrydstogt fra Gothenberg til Kiel inkluderer 2 nætter ombord med en hyggelig kahyt og 1 dag til at udforske og nyde Kiel med dets berømte CITTI- indkøbscenter. Du sparer også 60 % i vores Bordershop ombord sammenlignet med shopping i Sverige. Velkommen ombord!

 

 

Vilkår & betingelser

 

Stena Lines forretningsvilkår  gælder for alle reservationer og rejser:

 

  • Priseksempel pr. person i en standardkahyt med køjesenge baseret på to personer, der deler. Prisen inkluderer havne- og miljøafgifter. Steder afhænger af tilgængelighed. For alle minikrydstogter gælder betingelserne for Økonomi billetpris. Der er begrænsede datoer  tilgængelige og ingen afgange i juli.
  • Af årsager relateret til Covid-19-pandemien kan det være nødvendigt at ændre underholdningsprogrammet eller faciliteterne ombord i overensstemmelse med den aktuelle offentlige sundhedsvejledning. 
  • En Covid-19-test og/eller bevis for vaccination kan være påkrævet for at krydse nationale grænser. Tjek venligst de seneste rejsekrav, før du rejser.

Sejl fra Göteborg til Kiel

Tag på minikrydstogt til Tyskland

Nyd et afslappende minikrydstogt!

Sejl fra Göteborg til Kiel

Tag på minikrydstogt til Tyskland

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.